Spil med i en $5.000 freeroll hos PKR - kun for PokerNews

3 Ways to Victory

PokerNews spillere har nu chancen for at spille med i en eksklusiv turnering hos PKR som har en præmiepulje på $5.000. Turneringen bliver spillet klokken 20:00 CET d. 9. marts og du kan spille med på tre forskellige måder.

Kvalifikationsperioden for 3 Veje til Sejr kampagnen startede d. 21. januar og vil køre frem til d. 4. marts. I løbet af den tid, kan PokerNews kunder vælge tre forskellige måder til, at kvalificere sig til turneringen.

Nye kunder, som downloader PKR via PokerNews kan lave deres første indskud i løbet af kvalifikationsperioden og få tildelt et sæde til den PokerNews-eksklusive $5.000 turnering. Disse nye kunder kan også vælge mellem en af tre velkomstbonusser. Benyt bonuskoden "PNPKR500" for at få tildelt en 125% op til $500 velkomstbonus eller "PNPKR150" for en 100% op til $150 bonus. Man kan også vælge bonuskoden "PNPKR5" og PKR vil tildele din konto med €5 gratis når du laver dit første indskud.

Spillere, som allerede har oprettet sig hos PKR via PokerNews links og bonuskoder kan også deltage i denne kampagne. Nuværende spillere har to muligheder for at kvalificere sig. Et sæde til $5.000 turneringen vil blive tildelt spillere, som optjener blot 100 PKR points over 10 dage i løbet af kvalifikationsperioden. Den anden mulighed er, at optjene 3.000 PKR points i alt mellem d. 21. januar og 4. marts.

PKR Points tildeles i en rate af 100 per $1 i rake eller turneringsafgiter, hvilket betyder at du kan spille med i en $5.000 turnering for så lidt som $10 i rake!

3 Veje til Sejr kvalifikationsmuligheder

  • Lav dit første indskud
  • Optjen 100 PKR Points per dag i 10 dage under kvalifikationsperioden.
  • Optjen 3.000 PKR Points i alt under kvalifikationsperioden.

More Stories

Hvad mener du?