Spiller Blom og Gus micro-stakes?

  • Mark JensenMark Jensen
Full Tilt Poker

Spillerne på Full Tilt Pokers lavere takster fik sig formentlig noget af en overraskelse i går. Her sad ingen ringere end Viktor 'Isildur1' Blom og prøvede kræfter med $0.50/$1 pot-limit Omaha.

Men det er altså ikke fordi, at svenskeren er gået bankerot. Det er alt sammen en del af Full Tilt Pokers Challenge Tables, hvor low-limit spillere får mulighed for at spille mod to af de helt store spillere: Blom og vores egen Gus Hansen.

De to pokerstjerner vil være at finde på enten Gus Hansen’s Table eller Isildur1’s Table flere gange i de næste ugers tid, hvor der vil være mulighed for at spille Omaha hi, Omaha hi/lo, razz, stud hi/lo, draw poker games, og mixed games.

Der vil blive spillet alt lige fra $0.05/$0.10 og til $3/$6, hvilket giver alle spillere mulighed for at spille mod deres idoler.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?