888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dobbelt-sejr til Mads Smith Hansen

'moumaife84'

Sneen er så småt ved at sige farvel til de danske marker, og det kan én dansker muligvis tage æren for. Mads Smith Hansen har det seneste døgns tid været brandvarm, og har vundet ikke bare én, men hele to turneringer på PokerStars.

Danskeren, som gemmer sig bag nicket 'moumaife84', startede sit triumftogt i en $109-turnering med 2 rebuys og 1 add-on. Her stillede kun 63 spillere op, og på finalebordet havde fire ud af de tilbageværende fem spillere dansk pas. Mickey Petersen blev slået af Smith Hansen i heads-up dysten, og dermed tog sidstnævnte 1. præmien på $5.010.

Sent i morges kom den anden sejr så i hus. Denne gang var det i The Big $27,50, hvor et større felt på 1.456 havde fundet vej. Her blev det engelske 'MatrixFire', som blev sat på plads i heads-up dysten af den brandvarme dansker, som cashede yderligere $6.097 på den baggrund.

En imponerende turneringsdag af danskeren, som tilbage i novembermåned sidste år modtog $82.180 for en 2. plads i Sunday Warm-Up.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories