WSOP 2018

Dwan er tilbage: Smadrer alt modstand på Full Tilt Poker

'durrrr'

Det er ikke meget, vi har set til Tom Dwan siden Full Tilt Pokers genfødsel tilbage i november, modsat de andre Full Tilt-proer, Viktor "Isildur1" Blom og Gus Hansen, som har lagt stor volume i spillet. Men i torsdags blev der lavet om på det scenarie.

Den amerikanske highstakes-spiller har de seneste to dage været igennem en marathon-session på 18 timer, hvilket har givet en indbringende profit på intet mindre end $1.050.000. Det skriver highstakesdb.com.

Dwan har fejet alt modstand af banen på både 2-7 Triple Draw NL, NL Hold'em og selvfølgelig Pot Limit Omaha-varianterne. På et tidspunkt havde 'durrrr' $1.800.000 fordelt på fem borde, så man må i den grad konstatere, at den hyper-aggressive amerikaner er tilbage i sit es.

Men mens 'durrr' har hevet penge ind som en anden slotmaskine, har det været en modsat historie for Phil 'Polarizing' Ivey. Han er nede med -$720.000 efter det seneste døgns tid.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories