WSOP 2018

To danske triumfer til 'fuddebuf' og Agerskov

Danish Dynamite

To danskere fejrede i går weekend med to flotte triumfer på PokerStars.

Rasmus 'RasA86' Agerskov stod for den første turneringssejr, som fandt sted i The Hot $75. Han skulle ikke bruge mere end 3 timer på at sætte feltet på 877 spillere på plads. Dermed kunne danskeren gå til weekend med $10.905 ekstra på kontoen.

Mikkel Viuf Hansen skulle bruge lidt mere tid på at hive sin sejr hjem, men betalingen var også den del større. Han betalte i går aftes det obligatoriske buy-in i The Big $55, og tidligt i morges sendte 'fuddebuf' sin canadiske modstander på railen som sidste mand, og modtog $17.985 for den flotte præstation.

Hansen havde dog forinden indgået en deal, som gjorde at de to heads-up duellanter delte præmien næsten lige over. Der var oprindeligt reseveret $20.480 til vinderen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories