UTROLIGT: Dansker vinder The Big $162 for anden gang på 3 uger!

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
'CMoosepower'

For mange spillere vil det være en kæmpe bedrift at vinde PokerStars' daglige The Big $162, som samler nogle af de bedste pokerspillere. Men for én dansker er det nu sket to gange - inden for tre uger.

Danske 'CMoosepower' vandt turneringen tilbage i slutningen af januar-måned. Dengang gav sejren $43.224, hvilket på det tidspunkt var danskerens største triumf.

I går prøvede selvsamme dansker så igen kræfter med turneringen. Der stillede denne gang 1.822 spillere op til turneringen, hvorfor præmiepuljen var næsten af samme størrelse som tilbage i januar. Og endnu engang tog 'CMoosepower' det største bid af kagen.

Sejren faldt i hus efter en heads-up duel mod hollandske 'dimanche205', og førstepræmien på $43.728 røg danskerens vej, og dermed har 'CMoosepower' vundet over $80.000 de seneste ugers tid på én og samme turneringsvariant.

Vil du også prøve kræfter med én af PokerStars' mange turneringer? Husk, at du på PokerStarskan få 100% bonus op til $600 + $22.500 free-roll, hvis du opretter via PokerNews. Læs mere her.

More Stories

Hvad mener du?