Forbedr dine pokerresultater: Træk vejret!

Forbedr dine pokerresultater: Træk vejret! 0001

Skønheden i at arbejde hjemme er, at jeg kan arbejde i min pyjamas, men det betyder også, at jeg bruger en betydelig mængde tid indendørs, ofte i mit soveværelse, kontor eller hotelværelse, uden at åbne en dør eller et vindue i dagevis. De af jer, der spiller poker på fuld tid, kan sandsynligvis nikke genkendende til dette.

Jeg var for nyligt med til et foredrag om kvaliteten af at trække vejret af Joshua Rosenthal ved Institute for Integrative Nutrition, som mindede os om, at "vi kan gå uger uden mad, dage uden vand, men kun et spørgsmål om sekunder uden ilt." Dette fik mig til at indse, at en masse opmærksomhed er rettet mod at spise godt og drikke mere vand for optimal sundhed, men hvad med kvaliteten af ​​vores mest umiddelbare, afgørende forudsætning for at overleve?

Der er ingen tvivl om, at når du besøger en strand eller skov, eller når du vågner op i din egen by ved solopgang, mens luften er frisk, er der en øjeblikkelig opmærksomhed til den rene luft, som du tager ind i. Rosenthal forklarede, at da han flyttede til en region, der var pakket med tusinder og atter tusinder af træer, begyndte han mærkbart at føle smartere. Hans ideer strømmede igennem med klarhed, og han blev mere produktiv.

Forurening er et problem i de store byer rundt om i verden, fordi det nedsætter iltniveauerne i den luft, vi indånder. Men ifølge et estimat frigivet af Environmental Protection Agency, tilbringer folk 90% af deres tid indendørs, og indendørs luftkvalitet kan faktisk være to til fem gange mere forurenet end luften udenfor.

Ifølge NSW Department of Health kan luftforurening have en negativ effekt på luftvejene (lunger og luftveje) og hjerte-kar systemer (hjertefunktion og blodcirkulation). Når det kommer til daglige aktiviteter (som er poker for mange af jer), kan det også få en negativ indvirkning på dit spil. Vi investerer mange timer på at perfektionere vores evner ved bordet, men det er nemt at glemme alt om de mest grundlæggende ting, såsom at færdes i et godt og sundt miljø, hvilket kan hjælpe med at maksimere vores potentiale.

Så hvis det lyder som noget for dig, så er der her nogle tips om, hvordan man kan forbedre iltoptagelsen og luftkvaliteten, når du befinder dig indendørs. Der skal i den forbindelse lyde et stort tak til det amerikanske firma Lung Association.

  1. Gå udenfor - Inden du sætter dig ved computeren eller forlader dit kontor, brug lidt tid udenfor. Så lidt som fem minutter stående på din altan eller dørtrin, mens du indånder den friske luft dybt, når du vågner op, kan sætte dig op til en stor dag.
  2. Træning - Det øger din lungekapacitet. Hvis du går regelmæssigt i fitness, vil du være fortrolig med følelsen af ​​den tykke luft inde i de fleste fitnesscentre. Når du kan, prøv at træn i en park i stedet for inde i et svedigt fitnesscenter. Dr. John MedinaBrainrules.net forklarede, "Motion øger iltomløbet til hjernen, hvilket reducerer hjerne-bundne frie radikaler. Et af de mest interessante resultater de sidste par årtier, er, at en stigning i ilt altid er ledsaget af en vækst i mental skarphed." Så hav det i tankerne næste gang du tror, ​​du ikke har tid til motion!
  3. Luft ud - Stop med at sidde i mørket og åben i stedet døre og vinduer, så en omsætning af nyt luft (air-condition tæller ikke) kan komme ind. Hvis du bor i en stærkt forurenet by, så undlade selvfølgelig dette de åbne døre og køb i stedet nogle planter. Alle boliger skal have nogle grønne planter. Udover at se smuk ud, så gør de et fint stykke arbejde med at udveksle luft med dig.
  4. Ryg ikke indenfor - Stop rygning indendørs og reducer mængden af ​​kemikalier, der anvendes rundt omkring i huset. Støvsug huset og rengør gardiner og tæpper regelmæssigt.
  5. Fjern overskydende fugt - hvis du bor i et fugtigt miljø, eller dit sted mangler ordentlig ventilation (især i køkken og bad), invester i en luftrenser til at fjerne fugten. Fugt skaber fugt, mug og skimmel, som kan føre til sundhedsproblemer i lungerne.
  6. Drik vand - Dette er svaret på næsten alt, og når vores kroppe består af 80% vand, er det indlysende hvorfor. Vand er delvis ilt, så drik op.
  7. Invester i en Negative Ion Generator, eller endnu bedre Salt Rock Lampe - Med al den teknologi vi i dag har i vores hjem og kontorer, både sidder og sover vi blandt en skræmmende mængde elektrisk stråling. Disse foreslået enheder sender negative ioner af sted for at opveje de positive ioner, der udsendes fra elektronikken. Samtidig har de en evne til at bringe en skovs friskhed ind i dit hjem.
  8. Frisk luft to-go - Hvis dit pokersted er indelukket, eller måske røget, så kan håndholdte, batteridrevne enheder som Air Supply Mini-Mate Personal Ionic Air Purifier redde dig.

Har du prøvet nogle af ovenstående tips til at forbedre kvaliteten af ​​dit indendørs pokerrum? Skriv en kommentar nedenfor med nogen af erfaringer, du har haft, der også kan hjælpe andre. Andre forslag er også yderst velkommen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories