PartyPoker $9K Spring Rush slutter snart: få fat i value mens du kan!

PartyPoker Spring Rush

PartyPoker $9K Spring Rush, som har kørt eksklusivt for PokerNews kunder slutter desværre når ved udgangen af månededen, så du har blot et par dage tilbage til, at få fat i den value du kan.

PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush slutter d. 31. marts, hvilket blot er få dage væk. Det er dog stadig muligt, at få fat i noget value. PokerNews kunder kan spille med i 3x$100 freerolls, vinde en mobiltelefon og spille med i en turnering med $2500 tilføjet til præmiepuljen, som kun koster $6 at deltage i. Fortsæt med at læse for flere detaljer.

Daglige $100 Freerolls — Tre tilbage/H]
Hver dag i marts, kan PokerNews kunder spille med i en $100. Selvom marts snart er overstået, er der stadigvæk tre daglige $100 freerolls du kan spille med i. Det er for $300 i value kun for PokerNews!
[HVin din drømmetelefon!

Tre heldige vindere har allerede bestilt deres drømmetelefon. Du kan nå at vinde den sidste i den sidste turnering, som bliver spillet d. 30. marts klokken 20:00, og som kun koster 10 PartyPoints at deltage i!

Vinderen vil få mulighed for, at købe sin drømmetelefon og vi vil refundere købet med op til $600. Dette bør være nok til at få hænderne i den seneste smartphone teknologi.

$6 for at spille med i en $2.500-Added Turnering!

D. 31. marts klokken 20:00 har du mulighed for at spille med i en turnering med $2500 tilføjet til præmiepuljen for blot $6. Dette svarer til, at hele 500 spillere køber sig ind i turneringen, som ikke vil yde modstand og blot gør pengepræmierne større!

$1.000 i turneringsdollars på højkant

Når du spiller med i PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush, har du chancen for at få tildelt ranglistepoints. Antallet af points du får tildelt afhænger af hvor du slutter i hver turnering.

Top10, som har optjent flest points ved slutningen af kampagnen, vinder en del af $1.000 i turneringsbilletter, som kan bruges til at spille i hvilken som helst PartyPoker turnering efter eget ønske.

PositionPræmie
1$400
2$200
3$100
4$80
5$65
6$50
7$40
8$30
9$20
10$15

Vinderen af ranglisten vil modtage $400 i turneringsbilletter, hvilket er mere end nok til, at deltage i $300.000 Guaranteed turneringen, hvor førstepladsen vinder omkring $40.000.

For at øge dine chancer for at toppe ranglisten, skal du spille med i så mange turneringer du kan. Points optjent i de daglige $100 turneringer optjenes i en standard rate, men points optjent i de ugentlige telefon turneringer tæller 5x. De store points kommer i turneringen med $2500 tilføjet, hvor dine points vil tælle 10x det normale beløb!

PartyPoker K Spring Rush slutter snart: få fat i value mens du kan! 101

PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush er åben for nye og nuværende PartyPoker kunder, så længe de har oprettet deres konto via PokerNews' links og bonuskoder. Den nuværende bonuskode giver dig også en $50 gratis bankroll. Følg guiden nedenfor for, at modtage din gratis $50 bankroll:

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene 40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

PartyPoints tildeles i en rate af to PartyPoints per $1 i rake eller turneringsafgifter, så at optjene det krævede antal points er ret simpelt.

Hvad mener du?

More Stories