Vind et gratis sæde til MicroMillions Event 29 - Få password her

Vind et gratis sæde til MicroMillions Event 29 - Få password her 0001

Den 4. udgave af den populære turneringsfestival, MicroMillions er lige om hjørnet, og PokerNews har en god deal for dig hvis du vil spille med.

Fra d. 14.-24. marts hos verdens største online poker side, vil PokerStars afholde 100 events under MicroMillions 4. Hver af disse events er for microstakes-spillere og har buy-ins ned til $0,11 og kulminerer med et $1.000.000 garanteret Main Event, som blot koster $22 at deltage i.

For første gang nogensinde, vil MicroMillions 4 have Zoom turneringer og PokerNews kunder har chancen for at spille med i begge Zoom events gratis! Den første freeroll er spillet, men du kan stadigvæk nå, at komme med til event Event #29, som $3,3 buy-in med en garanteret præmiepulje på $50.000.

  • Name: PokerNews Freeroll Sat to MicroMillions Zoom EV 029
  • Dato: 16. marts, 2013
  • Tid: 20:30CET
  • Tournament ID: t4er24
  • Præmie: Top 50 modtager en billet til turneringen: #2013004029, som spilles d. 17. marts.

Hvis du ikke har en konto hos PokerStars, men gerne vil spille med i begge af disse freerolls, så lad PokerNews hjælpe dig. Download PokerStars via PokerNews, indtast marketingkoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "DK100" og der vil ske to ting: Først og fremmest vil du modtage en 100% op til $600 bonus på dit første indskud. Udover det vil du også kunne deltage i alle kampagner PokerNews og PokerStars afholder sammen. I løbet af de seneste to år, har PokerNews kunder nydt godt af over $500.000 i eksklusive præmiepuljer hos PokerStars!

Held og lykke!

Passwords til begge freerolls vil blive offentliggjort 24 timer før den givne turnering starter.

Hvad mener du?

More Stories