Vind store præmier i PokerNews PartyPoker $9000 Spring Rush

Spring Rush

Foråret er kommet og du kan fejre starten af årstiden med at spille om $9.000 i PartyPoker PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush. Læs videre for at se hvordan du kan deltage!

Daglige $100 Freerolls

Hver dag i marts, vil PokerNews kunder have muligheden for at spille med i en $100 freeroll hos PartyPoker. Hver daglig $100 freeroll vil køre klokken 20:00 og præmierne vil blive uddelt efter PartyPokers normale udbetalingsstruktur. Med mere end tre uger tilbage i måneden, er der rigelig af tid til at vinde din andel af præmier i vores freerolls!

Ugentlig freeroll hvor du kan vinde en smartphone

Fire gange i marts, vil PokerNews' PartyPoker spillere have mulighed for, at deltage i en speciel turnering, hvor vinderen vil modtage en helt ny telefon af eget valg. De specielle turneringer koster kun 10 PartyPoints at deltage i og en sejr kan sikre dig drømmetelefonen!

Turneringerne vil køre klokken 20:00 CET d. 9., 16., 23., og 30. marts. Hvis du vinder, skal du blot købe den ønskede telefon og vi vil refundere dit køb med op til $600.

Spil med i en $2.500 Added turnering for blot $6!

D. 31. marts klokken 20:00, afholder PokerNews og PartyPoker en turnering med $2.500 tilføjet til præmiepuljen for blot $6. Jo flere spillere som deltager, des større vil præmiepuljen blive - specielt taget i betragtning af, at PartyPoker tilføjet $2.500 til præmiepuljen!

$1.000 turneringsrangliste

Når du spiller i nogle af vores PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush events, har du chancen for at få tildelt ranglistepoints. Du får tildelt points efter hvor godt du klarer dig i hver turnering.

De 10, som har optjent flest points når kampagnen er slut, vil vinde en del af $1.000 i turneringsbilletter, som kan benyttes i enhver PartyPoker turnering efter eget ønske.

PositionPræmie (turneringsbilletter)
1$400
2$200
3$100
4$80
5$65
6$50
7$40
8$30
9$20
10$15

Vinderen af ranglisten vil modtage $400 i turneringsbilletter, hvilket er mere end nok til, at deltage i $300.000 Guaranteed turneringen, hvor førstepladsen vinder omkring $40.000.

For at øge dine chancer for at toppe ranglisten, skal du spille med i så mange turneringer du kan. Points optjent i de daglige $100 turneringer optjenes i en standard rate, men points optjent i de ugentlige telefon turneringer tæller 5x. De store points kommer i turneringen med $2500 tilføjet, hvor dine points vil tælle 10x det normale beløb!

PokerNews PartyPoker $9.000 Spring Rush er åben for nye og nuværende PartyPoker kunder, så længe de har oprettet deres konto via PokerNews' links og bonuskoder. Den nuværende bonuskode giver dig også en $50 gratis bankroll. Følg guiden nedenfor for, at modtage din gratis $50 bankroll:

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene 40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

PartyPoints tildeles i en rate af to PartyPoints per $1 i rake eller turneringsafgifter, så at optjene det krævede antal points er ret simpelt.

Hvad mener du?

More Stories