WSOP 2018

Få en MEGADEAL pakke PKR; tilbuddet slutter d. 21. april

PKR MEGADEAL

Der har aldrig været et bedre tidspunkt, at oprette sig hos PKR. Hvis du gør det, og laver et indskud før d. 21. april, vil du få tildelt en MEGADEAL velkomstpakke. Dette tilbud er kun åben for PokerNews kunder.

PKR spillere har nydt den online 3D pokeroplevelse siden 2006. Nu i 2013 fortsætter siden med at vokse og har nu over 3 millioner registrerede kunder. Hvis du ikke har en konto hos PKR endnu, så er det et perfekt tidspunkt at oprette sig på. Alle spillere, som laver et indskud hos PKR mellem d. 18. marts frem til 21. april vil have mulighed for, at modtage en MEGADEAL pakke.

MEGADEAL pakken er eksklusiv for PokerNews kunder og kan ikke findes andre steder online. Hvad er der så specielt ved denne MEGADEAL? Tjek listen nedenfor for, at se hvad du kan få ud af MEGADEAL:

  • $10 tilføjet til din konto
  • En billet til $20.000 Mini Masters turneringen
  • $12 turneringsbillet
  • Adgang til den næste $2.500 Freeroll for førstegangsindskydere
  • Automatisk opdragering, så du kan drage fordel af Club PKR fordele
  • Freeroll billetter, så du kan spille med om $2.500
  • 1.000 PKR points du kan bruge på hvad du vil

De ovenstående gaver har en værdi på minimum $300, men kan blive meget mere værd hvis du går langt i en turnering.

Alt du skal gøre for, at få vores MEGADEAL pakke er, at downloade PKR via PokerNews og lave et indskud mellem d. 18. marts og 21. april. Når du laver dit første indskud SKAL du benytte bonuskoden PNMEGADEAL, som også vil give dig din bonus på 100% op til $250

Hvad mener du?

More Stories