Hånd nummer 100 milliard deales snart hos PokerStars

Hånd nummer 100 milliard deales snart hos PokerStars 0001

Skynd dig! Log ind på din PokerStars PokerStars konto og spil cash games! PokerStars vil snart tildele hånd nummer 100 milliard, hvor der vil blive uddelt for millioner af dollars for, at fejre denne store milepæl.

Vind masser af penge ved Million Dollar Hand

Som ved tidligere fejringer af af milepæle hos PokerStars, vil der blive tildelt pengepræmier fra alle hænderne op til hånd nummer 100 milliard. Fra hånd nummer #99 700 000 000 og videre vil spillere få tildelt minimum $75 for, at deltage i hånden. Hvad den enkelte spiller udregnet ud fra følgende formel:

  • Med i hånden: (Antal VPPs ved de siste 50 spillede hænder x $675) +$75
  • Vinder af en milestens hånd: (Antal VPPs ved de sidste 50 spillede hænder x 6$75+$75) x2

Når 100 milliarder hånden vil det blive med enorme pengepræmier til dem, som deltager i hånden. Blot ved, at deltage vil man modtage minimum $10.000, mens vinderen af hånden er garanteret hele $100.000!

Verdensrekord turnering

Hånd nummer 100 milliard er så vigtig for PokerStars, at de fortsætter fejringen frem til d. 16. juni med en $300.000 garanteret turnering, som kun koster $1 at deltage i. PokerStars håber på, at kunne slå den tidligere rekord for flest deltagere i en turnering (225.000 spillere).

Zoom bliver bedre og bedre

Fejringen af hånd nummer 100 milliard fortsætter med den første $1 million garanteret Zoom turnering. Denne starter 23. juni klokken 13:00 ET og koster $100+$9 i buy-in, hvor der vil være $100.000 garanteret til vinderen.

Zoom & BOOM!

Vinn op til $100 ved at dele en Zoom hånd med PokerStars' BOOM player. PokerStars proerne Liv Boeree, Daniel Negreanu og Lex Veldhius vil vælge den bedste hånd hos PokerStars. Når disse hænder er sendt ind, skal du blot spille Zoom Poker. Hvis dine kort inkluderer samme farve og er en af de samme hænder som de udvalgte hænder, og du derefter vælger at dele med BOOM playeren, kan du vinde din big blind gange 100, op til $100!

Golden Sit & Go’s

I perioden 17-23. juni er der mulighed for, at deltage i Golden Sit & Go turneringer.
Real-money sit & go turneringer vil blive tilfældigt udvalgt af PokerStars og udbetale flere penge end nomalt.

Nogle turneringen vil få præmiepuljen fordoblet, andre firedoblet og nogle turneringer vil få præmiepuljen ganget med 10! PokerStars håber på, at kunne uddele mere end $1.000.000 til sit & go spillere i denne periode.

$1 Million Ultimate Freeroll

Fejringen af hånd nummer 100 milliard afsluttes med en $1.000.000 freeroll, hvor vinderen modtager $50.000!

Deltagelse til Ultimate Freeroll er kun via billetter. For at modtage en billet, skal man lave et indskud på $50 eller mere med bonuskoden “ULTIMATE”.
Man kan også indsætte fra $10 til med bonuskoden “SNG” for at modtage en billet til en 6-Max Sit & Go Ultimate Freeroll Satellit. Vind satellitten og sædet er dig.

Har du ikke en PokerStars konto? download PokerStars via PokerNews, benyt markedsføringskoden “DANISHPOKERNEWS” når du registrerer dig og modtag en bonus på op til $600!

More Stories

Other Stories