Spil med om $20.000 i vores freeroll hos PokerStars

PokerNews $20k Freerolls

Det bedste sted, at oprette sig hos PokerStars er lige her hos PokerNews. Hvis du opretter dig nu kan du deltage i vores PokerNews $20,000 Freerolls!

PokerNews $20.000 Freerolls

PokerNews $20.000 Freerolls er specielle turneringer, hvor den første afholdes på PokerStars d. 7. august. Turneringen er åben for alle spillere, som har oprettet deres PokerStars konto via PokerNews' links og har benyttet vores unikke marketingskoder.

  • Turneringsnavn: PokerNews $20k Freeroll
  • TurneringsID: TBA
  • Dato: Onsdag d. 7. august, 2013.
  • Tid: 20:00 CET

Hvordan kvalificerer jeg mig til $20.000 Freeroll turneringen hos PokerStars?

Der er to måder hvorpå du kan deltage i dette event alt efter om du er ny eller gammel spiller. Nye spillere skal downloade PokerStars via PokerNews, åbne en konto ved at benytte marketingskoden "DANISHPOKERNEWS" og lave et indskud mellem d. 1.-31. juli, 2013. Gør dette og PokerStars vil belønne dig med en billet til PokerNews' $20k Freeroll.

Nye kunder skal huske på, at de ved et indtaste marketingskoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "DK100" vil de kunne modtage en 100% op til $600 bonus og vil samtidig kunne deltage i alle fremtidige kampagner PokerNews og PokerStars afholder sammen.

Vores værdsatte nuværende spiller kan også deltage i turneringen så længe de optjener 100 VPP mellem d. 1.-31. juli 2013.

More Stories

Other Stories