Jamie Golds Main Event armbånd solgt

Jamie Gold

I maj blev Jamie Golds armbånd fra hans sejr ved World Series of Poker Main Event 2006 sat til salg ved auktionshuset [/URL] Heritage Auctions. Budrunden startede d. 13. juli og efter 9 forskellige bud, blev armbåndet solgt i nat til $65.725.

Efter dette års WSOP, udtalte Gold, at det ikke var ham, som havde sat armbåndet til salg og han ikke havde råderetten over det mere. Dette blev bekræftet af Noah Fleisher, direktøren for Public Relations for Heritage Auctions,

Op til torsdag nat, havde auktionen udelukkende fundet sted online, som havde modtaget 8 bud og bragt prisen op på $26.000. Torsdag blev auktionen genåbnet, som tillod bud online, via telefon eller ved at være tilstede i person. Til sidst endte auktionen på $65.725, hvilket inkluderer afgift til auktionshuset.

Vinderen af auktionen ønskede at forblive anonym.

Jamie Golds Main Event armbånd solgt 101
The 2006 WSOP bracelet

Gold, som vandt det største WSOP Main Event nogensinde (8.773 spillere) i 2006 til $12 millioner tilhører nu en række spillere, som har solgt deres armbånd. Blandt dem er vores egen Peter Eastgate, T.J. Cloutier, Brad Daugherty, Paul "Eskimo" Clark og Jerry Yang. Den mest nævneværdige er Eastgate, som solgte sit armbånd fra WSOP Main Event 2008 på ebay for, at samle penge ind til godgørende formål. Auktionen endte efter 116 bud, på $147.500 til køberen William Haughey, som ønsker at tilbyde armbåndet i et event for godgørende formål i samarbejde med WSOP.

More Stories

Other Stories