888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Jamie Golds Main Event armbånd solgt

Jamie Gold

I maj blev Jamie Golds armbånd fra hans sejr ved World Series of Poker Main Event 2006 sat til salg ved auktionshuset [/URL] Heritage Auctions. Budrunden startede d. 13. juli og efter 9 forskellige bud, blev armbåndet solgt i nat til $65.725.

Efter dette års WSOP, udtalte Gold, at det ikke var ham, som havde sat armbåndet til salg og han ikke havde råderetten over det mere. Dette blev bekræftet af Noah Fleisher, direktøren for Public Relations for Heritage Auctions,

Op til torsdag nat, havde auktionen udelukkende fundet sted online, som havde modtaget 8 bud og bragt prisen op på $26.000. Torsdag blev auktionen genåbnet, som tillod bud online, via telefon eller ved at være tilstede i person. Til sidst endte auktionen på $65.725, hvilket inkluderer afgift til auktionshuset.

Vinderen af auktionen ønskede at forblive anonym.

The 2006 WSOP bracelet
The 2006 WSOP bracelet

Gold, som vandt det største WSOP Main Event nogensinde (8.773 spillere) i 2006 til $12 millioner tilhører nu en række spillere, som har solgt deres armbånd. Blandt dem er vores egen Peter Eastgate, T.J. Cloutier, Brad Daugherty, Paul "Eskimo" Clark og Jerry Yang. Den mest nævneværdige er Eastgate, som solgte sit armbånd fra WSOP Main Event 2008 på ebay for, at samle penge ind til godgørende formål. Auktionen endte efter 116 bud, på $147.500 til køberen William Haughey, som ønsker at tilbyde armbåndet i et event for godgørende formål i samarbejde med WSOP.

Relaterede spillere

Hvad mener du?