Russisk forretningsmand vinder WPT Cypern

Alexey Rybin

Den russiske forretningsmand Alexey Rybin måtte gå glip af et vigtigt møde i Monte Carlo, da han endte på final table ved 2013 bwin WPT Merit Cyprus Classic. Det var en klog beslutning for Rybin, som endte med at vinde turneringen og indkassere $258.000.

Rybin startede dagen usædvanligt stille og kunne for det meste se til mens hans modstandere slog hinanden ud. Med tre mand tilbage kom han all- in mod sin landsmand Andrei Nikonov med AQ mod AJ, som holdte hjem og derefter banede vejen for heads-up Albert Daher fra Libanon.

Èn stor pot var med til at spille den afgørende rolle, da Daher floppede toppar med {a-Spades}{3-Diamonds} på et {k-Hearts}{a-Diamonds}{j-Hearts} board og kom all-in, blot for at se sig selv være slået af Rybin, som sad med {a-Hearts}{k-Diamonds}. Efter dette var Daher på vej mod et comeback, men måtte sande at førstepladsen blev russisk, da han kom ind med {k-}{9-} mod {a-}{5-}, hvor sidstnævnte holdte hjem fra Rybin. For sejren modtager Rybin $258.000, hvilket inkluderer et $25.000 sæde til WPT Championship.

2013 WPT Cyprus Merit Classic Finalebord

PlaceringNavnPræmieLand
1Alexey Rybin$258.000*Rusland
2Albert Daher$160.200Libanon
3Andrei Nikonov$103.700Rusland
4Kayhan Tugrul$75.600Tyrkiet
5Sergey Rybachenko$56.600Rusland
6Pierre Sayegh$46.000Libanon

*Inkluderer $25.000 sæde til WPT Championship

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories