Spil med i vores sidste PKR Iron Gamer $3K Freeroll

PKR Iron Gamer

Vil du spille med i en $3.000 freeroll? Selvfølgeligt vil du det. Du kan stadigvæk nå at spille med i den sidste $3000 freeroll tilbage i vores PKR Iron Gamer kampagne. Tilmeldningen til turneringen PokerNews Iron Game #3 NLH FR Turbo, som vil blive spillet d. 31. august er åben nu. Læs videre for at se hvordan du kan spille med.

Hvis du er ny kunder og ønsker at spille med i turneringen ,som er eksklusiv for PokerNews kunder, skal du blot downloade PKR via PokerNews og lave dit første indskud, hvorefter du automatisk vil blive tilmeldt. Udover dette kan nye kunder benytte sig af en af tre forskellige bonusser når de laver deres første indskud. Kun en bonus kan benyttes, vå vælg med omhu.

  • PNPKR5 – $5 gratis
  • PNPKR150 – En 100% op til $150 bonus
  • PNPKR500 - 125% op til $500 bonus

Hvis du er nuværende kunder, som oprettede din PKR konto via PokerNews kan du også deltage i vores $9.000 PokerNews PKR Iron Gamer. Du skal blot optjene 1.000 PKR Points inden d. 29. august.

For more info om PKR, husk at læse vores anmeldelse af PKR poker.

More Stories

Other Stories