8 sæder til WPC uddeles ved PokerNews Unbeatable WPC Giveaway på fredag

8 sæder til WPC uddeles ved PokerNews Unbeatable WPC Giveaway på fredag 0001

Hvad synes du om at blive fløjet til det eksklusive Peralada i Spanien (d. 6.-10. maj), for at deltage i en kæmpeturnering, hvor der er mindst $1 million garanteret i præmiepenge?. Udover det bliver du behandlet som en royal og får luksus som privat helikopter der fragter dig fra Barcelona til Peralada, hvor du kan overnatte tre dage på Peralada Hotel!

Med World Poker Crown finalen (WPC) lige om hjørnet, d. 26. april, kan du få del i alle disse eksklusive ting, men det kræver at du sætter i gang nu!

I morgen, fredag d. 25. april, afholder Pacific Poker en turnering hvor spillerne ikke bare spiller om 1, men om hele 8 sæder ved World Poker Crowns online finale, der spilles lørdag d. 25. april klokken 14.00 GMT. Med PokerNews Unbeatable WPC Giveaway #2 kan vi give spillerne endnu mere værdi, ved at tilføje andre spændende præmier, som adgang til en $105 WSOP sub-satellite og et sæde ved en WSOP $525 kvalifikation.

PokerNews' massive Unbeatable WPC Giveaway #2 spilles fredag d. 25. april klokken 7.00 pm GMT og har et buy-in på $25+$2,5. For at kunne spille denne satellit, skal du registrere dig hos Pacific Poker gennem PokerNews og oprette en ny konto. Derefter skal du gå ind i turneringslobbyen og registrere dig til PokerNews Unbeatable WPC Giveaway #2!

Denne eksklusive satellit garanterer 8 sæder ved WPC online finalen PLUS et garanteret sæde ved vores WSOP $525 kvalifikationsturnering. Hvis du ikke er heldig nok til at blive blandt de otte bedste, har du stadig chancen for at vinde en fed præmie, da spillerne der ender 9.-18. får et sæde ved vores $105 WSOP sub-satellit, det kan betyde at du ender ved verdens største pokerturnering!

Denne satellit er måske din sidste chance for at deltage i en af de største online turneringer, her fem dage før den starter. Så registrer dig hos Pacific Poker gennem PokerNews i dag og få chancen for at spille med om en præmiepulje på $3.000.000!

Red. note: Pacific Poker tilbyder også spillere fra PokerNews et stort indskud på 60% op til $100.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories