PokerRoom lancerer 'Poker Island' TV Promo – vinderen får et sponsorat til $100.000

PokerRoom lancerer 'Poker Island' TV Promo – vinderen får et sponsorat til $100.000 0001

PokerRoom vil nu belønne de modige med celbritystatus og en massiv sponsoraftale til en værdi af $100.000 – alt sammen gennem deres Poker Island TV promotion.

Forestil dig at bruge din tid på en luksuriøs, eksklusiv og smuk ø ved spanske Ibiza, hvor du har en 'Poker Villa' med fuld opvartning. Her kommer du til at bo sammen med andre pokerspillere, med hvem du kan nyde aktiviteter som wakeboarding, jetski, paragliding, mountainbiking, massage, boksetimer, cruises og naturligvis en masse pokerudfordringer der giver dig en lang række andre bonuser. Du får også lækkert førsteklasses mad dagligt, samtidig med at der står en chauffør til rådighed dagen lang – betragt som en fuldt betalt, femstjernet pokercamp i paradis!

Denne Poker Island promovering begynder mandag d. 7. juli og kører i maksimalt fire måneder. Spillerne laver dagligt tv-dagbøger, hvor de deler deres glæder og skuffelser, disse dagbøger bliver transmitteret via bwin.com og tv.pokernews.com. Udover at nyde livet både indendørs og udendørs, så skal deltagerne ugentligt spille en turnering hvor de to dårligste spillere må forlade villaen, hvorefter de bliver erstattet af to andre. Vinderen af hver ugentlig turnering (14 i alt) går videre til den store finale, hvor der spilles om et sponsorat på $100.000.

Sponsoratet på $100.000 dækker:

WPT 5 Diamond Classic (præmiepakke til en værdi af $20.000)

WPT Championships (præmiepakke til en værdi af $30.000)

WSOP* (præmiepakke til en værdi af $20.000)

WSOPE* (præmiepakke til en værdi af $30.000)

PokerRoom lancerer 'Poker Island' TV Promo – vinderen får et sponsorat til 0.000 101

Vil du være en del af dette, der er to muligheder for det:

Mulighed A

Vær en del af PokerNews Leagues, der spilles fra d. 17. juni til d. 17 juli hos:

UK.PokerNews

PT.PokerNews

DE.PokerNews

FR.PokerNews

Og fra. D, 19. juni til d. 20. juli hos:

HU.PokerNews

Disse leagues består af 10 events – to events om ugen, hver tirsdag og torsdag klokken 20.00 (GMT +1)

Vinderen af Leaguen - $5.000 plus et sæde ved PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freeroll

Andenpladsen - $3.000

Tredjepladsen - $2.000

For at deltage skal du downloade PokerRoom hos PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge, skrive password (det fremgår af leaguesiderne), betale buy-in og spille løs.

Eller
Mulighed B

Vær en del af vores eksklusive $1.750 PokerNews Poker Island Freeroll klokken 14.00 EST/15.00 EDT søndag d. 20. juli. De fire bedst placerede i denne Freeroll modtager automatisk registrering til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freerollen. Præmierne er som følger:

1. - $1.000 plus adgang til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freerollen

2. - $500 plus adgang til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freerollen

3. - $250 plus adgang til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freerollen

4. – Adgang til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freerollen

For at spille med skal du downloade PokerRoom gennem linket hos PokerNews, åbne en ny konto, indsætte penge og starte med at spille! Spillere der i forvejen har oprettet sig hos PokerRoom gennem PokerNews kan også spille med, så længe de overholder alle adgangskrav.

Alle ni kvalificerede fra mulighed A og B bliver automatisk kvalificerede til PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freeroll der spilles tirsdag d. 22. juli klokken 14.00 EST/15.00 EDT. Der er kun ni pladser, så vær klar til at finde dit bedste spil frem. De to bedste i denne Freeroll kan pakke deres taske og rejse til det solrige Ibiza og få deres livs pokerrejse.

Red. Note: PokerRoom tilbyder også spillere fra PokerNews en eksklusiv bonus på 50 % op til $250.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories