PokerStars $2000 freerolls fortsætter

PokerStars $2000 freerolls fortsætter 0001

PokerStars.com utrolige $2000 freeroll serie fortsætter i februar og marts måned. Der vil blive afholdt fem turneringer med hver $2000 i præmiepulje. Totalt kan du spille om $10.000 som PokerNews spiller. Husk på at disse er eksklusivt for PokerNews spillere.

Alt som behøves for at deltage i turneringerne er, at anvende de billetter som du hentede hjem den foregående måned og bruge dem for denne måneds freerolls. Det vil sige at for hver 150 VPP du spiller ind i januar, har du fået en billet til en af vores fem $2000 freerolls i februar. Har du ikke spillet i januar, kan du spille i februar. For hver 150 VPP får du en billet til marts måneds $2000 freeroll. Du vælger selv hvilken freeroll du vil spille. Spiller du 750 VPP hjem, kan du spille alle fem $2000 PokerStars freerolls i marts!

Næste freeroll spilles: 13. februar

Billetterne finder du i PokerStars software, i menuen under ”Funktioner” og så i ”Turneringsbilletter”.

PokerStars $2.000 PokerNews turneringsbillet
PokerStars $2.000 PokerNews turneringsbillet

Turneringerne finder du under fanebladet ”Turneringer” og så i ”Private”

PokerStars lobby - PokerNews $2.000 freerolls (Klik for større billede)
PokerStars lobby - PokerNews $2.000 freerolls (Klik for større billede)

{banner}Åbner du en PokerStars konto via PokerNews, får du også adgang til en PokerStars bonus på 100 % på første indskud op til $600. Det stopper dog ikke her. Som PokerNews spiller får du også adgang til ALLE fremtidige kampagner, som PokerNews arrangerer i samarbejde med PokerStars, noget som i sig selv gør det værd at oprette en konto allerede i dag! Vores kampagner hos PokerStars har været mange og store både i 2008 og 2009. Årets kampagne program forventes at blive lige så intenst som de tidligere år, om ikke endnu mere intensivt!

Gå ikke glip af vores PokerStars EPT-liga!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories