Kvalificer dig til $500 freeroll på Carbon Poker

Kvalificer dig til $500 freeroll på Carbon Poker 0001

Du har stadig tid til at kvalificere dig til vores $500 Freeroll Serie på Carbon Poker! Der vil være $500 ekstra tilført i præmiepuljen som bliver udbetalt efter Carbon Pokers udbetalingsstruktur.

Du skal downloade Carbon Poker gennem PokerNews og derigennem oprette dig en konto. Derefter skal du lave et minimumsindskud og optjene minimum 50 VIP point for at blive kvalificeret. Det er muligt at kvalificere sig helt op til et minut inden turneringen starter! Denne freeroll er også for PokerNews spillere der allerede har en Carbon Poker konto!

Den næste tunrering er den 12 Maj kl 19:45 EST. Denne freeroll kan blive fundet i lobbyen på Carbon poker under fanen 'Tournaments' og fanen 'Private'. Hvis du ikke kan deltage i den, check vores freeroll side for det fuldkomne program der kører helt frem til efter Juli!

Har du ikke en Carbon Poker konto? Få dig en idag og få fordel af disse freerolls og op til 200% indskudsbonus på helt op til $1.000!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories