$5,000 Freeroll hos Winner Poker

$5,000 Freeroll hos Winner Poker 0001

PokerNews og Winner Poker giver dig nu muligheden for at spille med i en $5,000 freeroll. Der vil være $5.000 tilføjet til præmiepuljen, som vil blive udbetalt efter Winner Poker's standard præmieudbetalingsstruktur.

Winner Poker freerollen starter 13. juli klokken 20:35 CET. Dette er en eksklusiv freeroll for PokerNews spillere. Hvis du er en ny spiller har du indtil d. 11 juli til at oprette en ny konto, lave minimumsindskuddet, og optjen 25 points til "buy-in."

Hvis du allerede har en konto hos Winner Poker igennem PokerNews, skal du blot tilmelde dig til turneringen med 25 Winner Poker Point. Denne freeroll kan findes under Scheduled med titlen PokerNews $5k Freeroll.

Førstegangs freeroll-deltagere besøg venligst voresFreerolls FAQ

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories