PartyPoker $1.100 Sommer Step Up

PartyPoker $1.100 Sommer Step Up 0001

PokerNews' og Party Pokers "Step Up" turnerings-serie er nu begyndt. Denne serie er en fantastisk mulighed for dig til at forøge din bankrol. Hvis du ikke har deltaget i denne serie nu er der ikke noget bedre tid til at begynde end nu. Der er hele $1.100 i freerolls. Der er fem "steps", startende med Step A, en $1.10 buy-in, og ender med en $1,000 freeroll.

Summer Steps

  • Step A: 26-30 juli: 20:00 CET - $1.10 buy in. Standard PartyPoker udbetalingsstruktur med undtagelse af top 5 som får adgang til Step E.
  • Step B: 26-30 juli: 20:00 CET - $5.50 buy in. Standard PartyPoker udbetalingsstruktur med undtagelse af top 5 som får adgang til Step E.
  • Step C: 26-30 juli: 20:00 CET - $11 buy in. Standard PartyPoker udbetalingsstruktur med undtagelse af top 5 som får adgang til Step E.
  • $100 Step D Freeroll: 31. juli: 20:00 CET - For at "købe ind" i denne turnering skal der blot bruges 10 PartyPoker Points, en turnering for dem som ikke har kvalificeret sig igennem Step A, B eller C. Standard PartyPoker udbetalingsstruktur. Envidere vil top 100 få adgang til Step E.
  • $1,000 Step E Freeroll: 1. august: 20:00 CET - Kun spillere som kvalificerede sig igennem Step A, B, C og D vil kunne registrere sig til denne freeroll.

Registreringen er allerede begyndt og der er ikke meget tid tilbage til at kvalificere til Step E. Disse turneringer er eksklusivt for Club PokerNews medlemmer. Hvis du er en ny spiller er dette en perfekt mulighed for at opbygge din bankroll denne sommer. Opret en PartyPoker konto og få $50 gratis uden noget indskud! Eksisterende Club PokerNews spillere kan også deltage i disse turneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories