Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata

Tony G

Velkommen igen til ugen på PartyPoker, her vil vi bringe nyt om hvad der er sket den seneste uge hos PartyPoker.

Tony G og Devilfish
I en meget spændende blog fra PartyPoker pro Tony G skriver han at han ser frem til WPT London, knuse Mike Matusows sjæl og den kommende Devilfish biografi.

“I now refer you to the Times a couple of days ago. There was a story about massive whales in the ocean and the headline is: ‘Once I was the devilfish – but now I just want a tickle.’ Is this an accurate assessment? On ya bike fishy!”

Han kommenterede også på to "donks" som paraglidede i Rusland og havde som reference en besked til to bestemte spillere:

“Neil Channing – you are coming – cheer up! Roland de Wolfe – you are a donkey in a wolf’s clothing – little red riding donk.”

Tjek PartyPoker Bloggen for den fulde historie.

Full House Kampagnen Stadig Igang!
Denne måned er der hele $350.000 i tilføjet value i den fantastiske tre i en fuldt hus kampagne. Først og fremmest kan du spille med i en fantastisk $100.000 Grand Final og ugentlige $10.000 freerollsved blot at optjene ét Party Point tre forskellige dage i ugen får du adgang til en 10k freeroll, kvalificer til to eller mere 10k freerolls for at vinde adgang til 100k freerollen.

Der er også en fantastisk $50.000 Cash Game Race for alle Bronze, Silver og Gold spillere og en fantastisk $160.000 SNG Jackpot for alle som vinder 5 SNGs i træk, med priser fra $10.000 op til $50.000 efter buy-in størrelsen på de vundne SNGs.

Mød Kara Scott
Vi behøver ikke den store forklaring for at vise en video med Team PartyPoker Værten Kara Scott, så her er den....

Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata 101

WPT Borgata Satellitter Kører Nu
Du har indtil den 5. september til at vinde dit sæde i World Poker Tour Borgata Poker Open i Atlantic City. Turneringen finder sted mellem d. 19. september til d. 24. og du kan vinde en pakke til værdi af $7.500 som inkluderer et $3.500 buy-in , $2.250 i lommepenge og 7 nætter på et luksus-hotel.

Den store hovedsatellit er på søndag kl 21:20 CET med et buy-in på $320, satellitter til denne starter fra $0 op til $8. Du skal have en PartyPoker Konto for at kunne kvalificere.

Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata 102

Spil gratis med PokerNews' $50 Gratis Uden Indskud Bonus!
Hvis du er gået glip af nyheden kan du få del i alt hvad PartyPoker har at tilbyde uden at bruge en eneste krone selv! Vores enestående $50 bonus betyder at du ikke skal bruge dine egne penge for at kunne spille poker. Du modtager først $25 og når du har opfyldt kravende for frigivelse modtager du de sidste $25 fra din bonus.

Se om du kan lave en formue uden at bruge dine egne penge - besøg vores $50 Gratis bonus informations-side.

Se Big Game IV Online
Indtil nu var det kun seere i Storbritannien som kunne se de seneste episoder af PartyPoker Big Game IV, som også var sponseret af PokerNews. Men nu er PartyPoker begyndt at uploade episoderne til deres blog og du kan se dem ligemeget hvor henne i verden du er! Se de seneste episoder her:

Episode 1

Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata 103

Episode 2

Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata 104

Episode 3

Ugen på PartyPoker: Tony G og Devilfish, Se Big Game Online og WPT Borgata 105

PartyPoker har nogle af de bedste kampagner, og ingen udbyder bedre PartyPoker kampagner end Pokernews. Vær sikker på at du oprettet dig hos PartyPoker via Pokernews for at kunne få del af de nye og gamle kampagner hos PartyPoker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories