$10.000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars - Kvalifikationsperioden udløber snart!

$10.000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars - Kvalifikationsperioden udløber snart! 0001

For 4. måned i træk vil Club PokerNews medlemmer få mulighed for at spille med i en af de største online-turneringer på nettet via vores $10,000 Sunday Million Freeroll søndag d. 10. oktober klokken 21:35 CET. Udover at kunne vinde penge, vil 22 spillere vinde en $215 Sunday Million Billet og med mere end 200 andre som vinder en $11 turneringsbillet.

Udbetalingerne
1st: $1,241
2nd: $711
3rd: $496
4th: $281
5th - 27th: $215 Sunday Million Billlet
28th - 239th: $11 Tourney Billlet

For at kvalificere skal du downloade PokerStars via vores download links, opret en ny konto og optjen 75 VPPs fra d. 1. september (00:00 EST) og 30. september (23:59 EST). Kvalificerede spillere skal selv tilmelde sig turneringen. Eksisterende PokerNews PokerStars spillere kan også spille med så længe de opfylder kravene.

Hvis du er en af de heldige som allerede har spillet denne freeroll vil du bemærke en forskel. Målet for optjente VPP er gået fra 250 VPPs til 75 VPPs. Det er mindre end [B] $13 i rake/B], hvilket svarer til 250 hænder for en $1/$2 Limit Player, mindre end 400 hænder for en $0.25/$0.50 no limit spiller, eller 13 $11 SNGs.
Hvilke andre steder end PokerNews kan du finde så store freerolls som dette? Dette er den 4. PokerStars freeroll vi har afholdt i mange måneder som har haft en $10.000 og billetter til turneringer med millioner af dollars i præmiepulje. Vores $10.000 Sunday Million Freeroll d. 11. juli havde blot 740 deltagere og vores 8. august freeroll et lignende tal, i betragtning af at 239 pladser fik betaling betyder det at tæt på hver 4. spiller kom i pengene .
Glem ikke at når du opretter dig hos PokerStars via PokerNews kan du være med i alle fremtidige kampagner vi har ved dem. Hvis du havde oprettet dig for 4 måneder siden kunne du have spillet med i alle disse store freerolls vi har haft; ligesom at vi du har en bruger nu eller opretter dig nu kan spille med i alle vores store freerolls i fremtiden. PokerNews giver sine spillere en mulighed for at deltage i "Sunday Majors" hver måned. Hvis du ikke ved hvor stort det er så tjek vores Sunday Majors guide.
Udover det har PokerStars også en 100% op til $600 Oprettelsesbonus, de største garanterede præmiepuljer i internet-poker, flere live-satellitter end nogen andre og lige nu det store World Championship of Online Poker (WCOOP). .

Men nu bør du fokusere på de 75 VPPs som måske kan få dig til at spille om præmiepuljer, som kan ændre dit liv hvis du kommer kvalificerer dig til Sunday Million via vores Sunday Million Freeroll!


Stor måned i oktober! Vi har mere end $53.000 på højkant i freerolls eksklusivt for Club PokerNews. Ved mange af dem behøves du ikke engang spille nogle hænder for at kvalificere dig. Tjek vores store freeroll-oversigt for flere detaljer.

Følg PokerNews Danmark på

.000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars - Kvalifikationsperioden udløber snart! 101
.000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars - Kvalifikationsperioden udløber snart! 102

.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories