PokerNews Strategy: Railing Durrrr Challenge, Nye sample-videoer og endnu mere PLO fra Josh Tieman!

Josh Tieman

Vi er tilbage med vores opdatering fra PokerNews Strategy. Hvis du ikke har hørt om det, er det vores træningssite som inkluderer nogle af de største navne i online-poker som tager dig igennem deres tanker imens de spiller. Vores pro'er inkluderer Tony G, multitabling gudenRandy ‘nanonoko’ Lew, high stakes cash fænomenet Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer, WSOP bracelet vindere Josh ‘LitleBastrd’ Tieman og James Mackey samt mange flere.

Livet som professionel….
Mere blær fra vores team af vindere. I hans seneste blog ser Joe ‘hoodini10’ Udine tilbage på en fantastisk august. Her kunne han fejre en sejr i $150 rebuy og en 2. plads i $75 guaranteed hos Full Tilt samt en tur til Grækenland. Hefter kom han hjem og kunne fejre store resultater i to UBOC events.

PokerNews Strategy: Railing Durrrr Challenge, Nye sample-videoer og endnu mere PLO fra Josh... 101

Tieman Railser durrrr Challenge
Det er ikke kun normale spillere som railer de store borde på Full Tilt, WSOP bracelet vinder Josh Tieman har holdt nøje øje med durrrr challenge og udtrykker hvorfor han elsker railing:

“There's a minimum of 4 tables at once, and 50,000 hands. There's no quitting or backing out, and huge swings are the norm. There's also a clear winner and loser over a fairly large sample of hands. So often a nosebleed cash game session is only a few hundred hands or less and the person who runs better is usually the victor. While an inferior player can certainly still beat a better player through luck over 50,000 hands, it's still a pretty hefty sample size, and the closest thing we'll see to determining which nosebleed player is better than the other.”See his full blog here.

Denne uges videoer
Mange gode videoer fra forskellige levels og spil er blevet uploadet den seneste uge, men især en tiltrak vores opmærksomhed. Josh ‘LittleBastrd’ Tieman som spiller Heads UP $1/$2 PLO. Josh er anset som en af verdens bedste heads-up PLO spillere og i dette level spillet han $1/$2, som er et level mange af brugerne kan nikke genkendene til.

PokerNews Strategy: Railing Durrrr Challenge, Nye sample-videoer og endnu mere PLO fra Josh... 102

Når man snakket om PLO har vi 2. del af Evan Parkes sejr i $35k guaranteed PLO turnering på Full Tilt, hvor han diskuterer deepstack og post-flop spil. Rayan Nathan tager og også igemmen , en FTOPS turbo event hvor han nåede langt, hvor han snakker om at justere sig til turbo MTTs.

Ovre på PokerNews Strategy Forum….
Sidste uge forklarede vi hvordan Josh Tieman havde brugt timevis på at besvare PLO-spørgsmål på vores PokerNews Strategy PLO forum - han har været igang igen. Hvis du har et PLO-spørgsmål eller hånd du gerne vil have analyseret går du helt klart glip af noget hvis du ikke poster det i vores PLO forum for hvor ellers kan du finde verdens-klasse spillere til at besvare spørgsmål som dette?

Også John ‘UMD Tennis’ O’Rourke har været meget aktivt på vores mid-stakes NLHE forum denne uge og hans indlæg er helt klart også et kig værd.

PokerNews Strategy: Railing Durrrr Challenge, Nye sample-videoer og endnu mere PLO fra Josh... 103

Nye sample videor
Hvis du vil have en smagsprøve på hvad vi snakket om så kan du se to sample-videoer fra to af vores bedste MTT coaches. Evan Parkes tager os igennem part 2 af en serie onsdags MTTer og hans strategi til at opsamle chips tidligt i spillet. Rayan Nathan diskuterer de sene stadier i en $30.000 garanteret 6 max event.

PokerNews Strategy: Railing Durrrr Challenge, Nye sample-videoer og endnu mere PLO fra Josh... 104

Hvis du har interesse så opret dig til PokerNews Strategy idag og åben din poker-fremtid!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories