UB & Absolute Pokers $1.500 Freerolls Vender Tilbage - Kun et indskud krævet for at spille med!

Absolute Poker

En af de mange grunde til at vælge Club PokerNews for deres kampagner er at de har nogle af de mest jævnlige og bedste freerolls kørende. Samt at du som altid får adgang til alle Club PokerNews' fremtidige kampagner hos de rum du opretter dig hos.

Så nu er det et gods tidspunkt at nævne vores $1.500 Freeroll Serie vi har med UB Poker og Absolute Poker. Hvis du har oprettet dig til nogle af disse rum via Club PokerNews vil du vide hvor gode og ofte disse freerolls er. Hvis ikke kommer du til at vide noget om det nu.

Startende fra d. 26. september frem itl 19. december9, afholder vi 7 x $1.500 Freerolls med UB Poker og Absolute Poker. Hvis du er ny spiller skal du downloade UB Poker eller downloade Absolute Poker via vores links og lave et minimums indskud. Som vil garantere din adgang i de næste 2 planlagte turneringer.

Hvis du allerede har oprettet dig hos disse rum via Club PokerNews skal du blot spille 150 rakede hænder i hver turnerings kvalifikationsperiode for at deltage. Dette er meget nemmere end et point-krav da du kan mindste variansen ved at spille på meget lave takster hvor du nemt kan grinde hænderne hjem i løbet af en time hvis du multitabler.

Kvalificerede spillere kan tilmelde sig disse freerolls 24 efter kvalifikationen lukker. Turneringerne finder sted de følgende datoer klokken 21:35 CET og vil blive udbetalt efter UB/Absolute Pokers standard præmieudbetalingsstruktur:

26. september, 5. oktober, 24, 7. + 21. november, 5. + 19. december

Se vores UB Poker Side og Absolute Poker Side for flere detaljer og kvalifikationsperioderne.

Hvis du allerede har en konto hos enten UB eller Absolute poker som ikke blev oprettet via PokerNews kan du blot oprette dig til det andet rum via PokerNews og deltage der. Hvis du allerede har en konto via PokerNews på det ene rum kan du også oprette dig hos det andet for at få det meste ud af de to freerolls du kan være med i blot ved at oprette dig og lave et indskud - uden noget krav om rakede hænder!

Selvfølgeligt er det en fordel når du skal grinde de 150 hænder for de andre turneringer vil et glæde dig at høre at begge pokerrum har en 100% op til $1.200 oprettelsesbonus – en af de bedste bonusser i online-poker! Hvis du opretter dig nu kan du også nå de fleste WPT Festa Al Lago daglige freerolls på begge sider.

Og fik vi nævnt at begge rum tillader spillere fra USA?

Skynd dig - den første freeroll starter denne søndag klokken 21:35 CET!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories