Mansion Poker $1.200 Freeroll Serie - Nem Kvalifikation Til Turneringen Imorgen!

Mansion Poker $1.200 Freeroll Serie - Nem Kvalifikation Til Turneringen Imorgen! 0001

Endnu en fantastisk Club PokerNews serie med jævnlige freerolls fortsætter denne uge. Denne gang fra Mansion Poker. Dette er en serie af $1.200 freerolls og den næste er allerede imorgen!

Tjek Programmet For Denne Fantastiske Serie:
PokerNews $1200 Freerolls

Oktober 6, 20
November 3, 17
December 1, 15, 29

Der er en freeroll hver anden onsdag klokken 18:35 GMT. For at kvalificere skal du downloade Mansion Poker via PokerNews, oprette en ny konto og optjen 25 Mansion Points i kvalifikationsperioderne for at købe sig ind i turneringerne.

Du har helt op til minutter før turneringen starter til at kvalificere dig. Så hvis du ikke har nået de 25 Points endnu er der stadig tid!

25 Mansion Points er lidt over $1 i rake, so du kan nemt tjene det på en. Eksisterende PokerNews Mansion Poker er også velkomne til at spille så længe de opfylder kravene.

Felterne i denne serie er relativt lave, så du ikke skal spille hele natten og kan forvente gode pengepræmier. Dette er en fremragende serie at spille del i. For blot lidt over en dollar i rake for hver to uger kan du spille med i freerolls med gode præmiepuljer fra nu af og til resten af året, men skynd dig hvis du vil være med i den næste freeroll som er denne Onsdag klokken 20:35 CET!

Tjek vores Mansion Poker Freeroll Side for mere information.

Selvfølgeligt er der masse af grunde udover disse freerolls til at spille hos Mansion Poker. Mansion er et forrygende sted at kvalificere sig til live-turneringer, inklusiv Irish Winter Festival, Deepstack Open Vilamoura og GUKPT Brighton. 100% op til $500 oprettelsesbonus som alt i alt giver dig en god grund til at optjene pointene til denne kampagne.

Samtidig med denne række af freerolls har vi også en $1.500 serie med Titan Poker som tager sted to dage før hver Mansion Freeroll. Værd at holde øje med og endda spille i begge to.

Mansion Poker .200 Freeroll Serie - Nem Kvalifikation Til Turneringen Imorgen! 101


Stor måned i oktober! Vi har mere end $53.000 på højkant i freerolls eksklusivt for Club PokerNews. Ved mange af dem behøves du ikke engang spille nogle hænder for at kvalificere dig. Tjek vores store freeroll-oversigt for flere detaljer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories